Procreate Dreams

Interface aplikace

Procreate Dreams je aplikace pro animaci, plná výkonných nástrojů a je vhodná pro každého. Vytvářet můžete ručně kreslené animace či motion grafiku. Můžete kreslit, animovat, upravovat a skládat projekty v jedné aplikaci. Aplikaci můžete tvořit videa ve vysokém rozlišení až do 4K v real-time renderingu.

Flipbook

Oproti Procreate aplikaci najdete v Procreate Dreams Flipbook, které pomáhá snadno přepínat se mezi snímky. Také je možné kreslit přes celou obrazovku a využít klasických vrstev.

Také hlavním přínosem je keyframing, kdy si můžete nastavit easing, který v klasické aplikaci od Procreate není.

Keyframing

Aplikace Procreate Dreams můžete mít za jednorázový poplatek za 499 korun (19,99 USD). Výhodou i nevýhodou je, že je určena pouze pro Ipady, je tak optimalizovaná.

Aplikace se stále vyvíjí a některé funkce jí stále chybí. Takže se můžeme těšit na více možností z původní aplikace Procreate, jako je třeba označení vrstvy a nastavení mřížky.

Pokud máte rádi hezké trailery tady je:

Víc o aplikaci si můžete nastudovat ZDE.

Tutoriál pro rychlé zorientování v aplikaci si můžete kouknout TADY. Taky mají skvělý instagramový profil, kde updatují věci ohledně aplikace, dávají informace ohledně workshopů a je to skvělé místo na čerpání inspirace!