Spline

Spline je online 3D nástroj, který otevírá dveře k jednoduché tvorbě 3D projektů přímo ve vašem prohlížeči. S jeho uživatelsky příjemným rozhraním se tvorba 3D objektů stává snadnou a přístupnou záležitostí pro každého, podobně jako u Blenderu nebo Cinema4D. To včem však Spline vyniká, je jeho schopnost propojení s různými aplikacemi
a nástroji.

Download editor preview

Jedním z klíčových prvků je integrace s Webflow, no code web builderem, který umožňuje pohodlné přenášení
a integraci 3D objektů do webových projektů. Před samotnou integrací v Webflow můžete v Spline přidávat interaktivní prvky a události, jako jsou animace na kliknutí, pohyb myši nebo scroll. Vše je následně ovladatelné v rámci Webflow, což zajišťuje profesionální výsledky i pro začátečníky.

Add 3D Spline scenes to your site | Webflow Features

Spline nezapomíná ani na svět umělé inteligence. Placená verze nabízí funkce jako AI Prompt, která umožňuje generovat 3D objekty na základě jednoduchého popisu, což zrychluje a zlepšuje tvůrčí proces. Další funkce, jako AI Denoiser a AI Upscaler, rozšiřují možnosti designu ještě více.

Spline AI - 3D Design faster with AI.

Co se týče cen, Spline poskytuje základní tvorbu 3D objektů zdarma, ale pro plné využití prémiových funkcí je k dispozici cenově přístupný placený model. Spline tak demokratizuje svět 3D designu, dává tvůrcům nástroje a inspiraci pro vytváření skvostných 3D projektů.

Pro více informací se podívejte na Spline.design nebo na https://webflow.com/feature/spline

Další zasazené 2023