Hu.ma.ne Ai Pin

První nositelné zařízení a softwarová platforma, plně využívající umělou inteligenci (AI), je tu. Ai Pin značí revoluční začátek v oblasti osobních spotřebitelských technologií a otevírá uživatelům dveře k unikátní možnosti přenášet umělou inteligenci kamkoliv ve zcela novém formátu, přičemž se jedná o konverzační rozhraní bez obrazovky. Před pouhými dvěma týdny představila společnost Humane svůj inovativní projekt Ai Pin, což lze přirovnat k chytrému telefonu bez displeje.

Webová stránka: Hu.ma.ne Ai Pin

Za tímto projektem stojí bývalí zaměstnanci firmy Apple. Je jím bývalý designér Imran Chaudhri a bývalá ředitelka softwarového inženýrství Bethany Bongiorno.

Cena

Cena začáteční verze tohoto produktu je stanovena na 699 USD. V ceně balení Ai Pin completed System jsou zahrnuty samotné Ai Pin, nabíjecí pouzdro, nabíjecí podložka, adaptér a USB-C kabel, spolu s dvěma posilovači baterie. Pro aktivaci a používání Ai Pin je však nutné zakoupit měsíční předplatné. The Humane Subscription je k dispozici za 24 USD/měsíc + příslušné daně a poplatky. Toto předplatné poskytuje přístup k síti Ai Bus, neomezený plán bezdrátových služeb a cloudové úložiště.

Ovládání

Ovládání Ai Pinu je celkem jednoduché. Chcete-li si například zobrazit zprávu, jednoduše zvedněte a nakloňte dlaň před Pin, a zpráva se vám promítne na ruce. Při spojení prstů můžete provést výběr, a dotekem a podržením na Pinu můžete požádat Ai Pin o cokoliv.

Funkce

Tento Pin disponuje mnoha funkcemi, přičemž ty nejdůležitější a nejzajímavější zahrnují například možnost filtrování nezbytných oznámení. Můžete si vybrat, kdo vám bude volat nebo psát, přičemž Ai Pin se naučí dávat přednost konkrétním upozorněním. Další zajímavou funkcí je hlasové ovládání; Ai Pin reaguje na váš hlas a například vám umožní vytvořit playlist podle vašich přání. Jednou z nejzajímavějších funkcí je systém podporující udržení vašeho zdraví. Stačí před kameru Pinu zvednout libovolný potravinový produkt, a Pin si ho naskenuje, na základě vašich přednastavení dedukuje, zda je tato potravina pro vás vhodná. Další atraktivní funkcí je plynulá znalost mnoha jazyků, kdy Ai Pin funguje také jako tlumočník. Poslední funkcí je možnost zachytit okamžik přesně tak, jak ho vidíte; pomocí dvojitého kliknutí lze vyfotografovat snímek.

Zdroje

https://hu.ma.ne

Další zasazené 2023