ColorHunt

ColorHunt je internetový nástroj navržený speciálně pro designéry a kreativce, kteří hledají inspiraci a efektivní palety barev pro své projekty. Nástroj je jednoduchý na používání a poskytuje předpřipravené palety barev, které lze snadno integrovat do webových stránek, designů, aplikací a dalších digitálních projektů. Celá služba je navíc naprosto zdarma.

ColorHunt nabízí:

  1. Předpřipravené palety: širokou škálu předpřipravených barevných palet, které jsou pečlivě vybrány pro estetický vzhled a možnost vzájemného kombinování.
  2. Hledání a filtrování: Uživatelé mohou procházet palety dle různých kritérií, jako jsou oblíbené, trendy nebo nově přidané palety. Tato možnost umožňuje rychle najít vhodné barvy pro konkrétní projekt.
  3. Export do formátů: ColorHunt umožňuje uživatelům snadno exportovat vybrané palety do různých formátů, jako jsou HEX, RGB nebo CSS, což usnadňuje implementaci barev do různých designových nástrojů a platforem.
  4. Komunitní aspekt: Uživatelé mohou přidávat své vlastní palety, což přispívá k rozmanitosti a inspiraci v komunitě. Tato možnost také umožňuje sdílet svůj vlastní kreativní přístup k barevným schématům.

Další zasazené 2023