Useberry

Useberry

Hledáte nástroj, který by vám pomohl s testováním vytvořeného digitálního prototypu? Máte za cíl získat od uživatelů zpětnou vazbu a ponořit se do jejich způsobu uvažování? Pak zkuste Useberry aneb User testing feedback & rich insights in minutes, not months! Useberry je aplikace, která slouží k otestování inovativních nápadů (například prototypu nového uživatelského rozhraní) na vyšší úrovni bez nutnosti speciálního softwarového či hardwarového vybavení.

Userberry: ukázka heatmap.

Useberry umožňuje použít váš soubor ve Figmě, Adobe XD, Sketchi či dalších nástrojích a připravit jej k testování na reálných uživatelích. Z provedených testů pak získáte heatmapy, kterými můžete obohatit analýzu používání vašeho produktu. Uvidíte, jak se uživatelé pohybují napříč produktem – a to prostřednictvím zaznamenaných user flows a záznamů obrazovky. Výsledkem z testování jsou také časové panely. Součástí testování může být i finální dotazník.

Useberry je dobrý pomocník zejména v momentě, kdy chcete provést hloubkové testování s malou skupinou uživatelů, ale zrovna nemáte možnost uskutečnit setkání prezenčně a zbývá vám online varianta, kdy je často komplikované nahrávat samotný rozhovor, testera i jeho pohyb skrze produkt. Nástroj se ale jistě hodí i na testování větších skupin uživatelů, mimo jiné nabízí také A/B testování.

Useberry: vytvořené user flows.

Dočtěte se více informací, nebo si nástroj rovnou vyzkoušejte ZDE!

Další zasazené 2021