prezi interaktivni prezentace

Interaktivní prezentace Prezi

Od roku 2009 je na trhu platforma Prezi, která umožnuje tvorbu interaktivních a vizuálně atraktivních prezentací. Cílem tohoto konceptu je primárně nejen dobře odprezentovat produkt nebo službu, ale taky dosáhnout toho, aby si divák prezentaci zapamatoval a aby pro něj byl celý její průběh zážitkem.

Při tvorbě prezentací se pracuje v různých vrstvách s animací, videem, vkládáním obrázků, koláží, 3D objektů a textu. Při finální prezentaci se pak pracuje se zoomem do jednotlivých vrstev a bodů obrazu.

Výhodou při prezentaci je i to, že prezentující nemusí řešit několik verzí prezentace nebo neohrabaně přeskakovat slidy. Ve vytvořeném prostoru si zkrátka zazoomuje právě tam, kde potřebuje a zastaví se u konkrétní informace podle jeho uvážení. Zároveň ale celá prezentace působí plynule (až dojmem videa) a je lehce editovatelná.

Na naší domácí scéně vznikají i služby zaměřené na tvorbu přesně takových prezentací (např: Top Prezentace). Díky celému týmu grafiků, copywriterů a marketérů tak může vzniknout velmi personalizovaný, originální a komplexní výstup, který bude šitý přímo na míru klienta.

Další zasazené 2021