HUSH/listen: Hudba v AR

Společnost HUSH nedávno představila HUSH / LISTEN „záznam“, který pomocí vlastního Instagram filtru (prostřednictvím platformy Instagram Spark AR) přehrává hudební kompozici v rozšířené realitě.

„Výpočtem úhlu mezi středem disku a místem, kde se uživatel dotýká obrazovky, můžeme simulovat přehrávací hlavu a určit tak zvuk, který slyšíme“, řekl partner HUSH Erik Karasyk. „Při dostatečném roztočení dostane hrací hlava trochu hybnosti, což umožňuje automatické přehrávání stopy. To vytváří dva různé způsoby poslechu, a to prostřednictvím pasivního poslechu nebo aktivního průzkumu.“

Díky své elegantní minimální estetice inspirované skutečnými vinylovými deskami poskytuje HUSH / LISTEN jedinečný audiovizuální zážitek, který HUSH hodlá dále vyvíjet a rozšiřovat. Agentura zážitkového designu zasílá výtisky spouštěcí grafiky klientům a partnerům a prostřednictvím QR kódu je vyzve k použití filtru Instagram k přehrávání této datové hudby. Ti, kteří nemají fyzický záznam, si mohou záznam přehrát i pomocí online grafiky HUSH / LISTEN.

Další zasazené 2021