dribbel meetup

Dribbble Meetups

Událost, kterou organizují sami designéři pro designéry pod záštitou Dribble.com.

Na tomto webu můžou designéři a kreativci prezentovat svoji práci, hledat inspiraci, prohlédnou se po novém zaměstnání nebo třeba koupit od jiných designérů zajímavé assety.

Proč Dribbble Meetups?

Nabízí možnost socializovat se, poznat lidi z oboru, popovídat si, inspirovat se. A to všechno primárně na lokální úrovni, ve vašem nejbližším okolí. Cílem je udržovat komunitu právě tam, kde právě pracujete nebo studujete.

Jak je to velká akce?

Na počtu zúčastněných nezáleží. Události se může účastnit klidně jen 5 nebo až 200 designérů. Může se konat v baru, hospodě, restauraci nebo třeba ve start up centru. Skvělou příležitostí je taky to, že můžete Dribbble meet up uspořádat ve vaší kanceláři a přiblížit tak vaši práci lokální skupině designéru.  Všechny tyto parametry záleží na aktuálním organizátorovi.

Každý rok se této akce účastní 1 000 designéru z celého světa.

Dribbble tyto události sponzoruje zasláním merche, který celou akci vždy oživí . K této základní výbavě se často přidávají i další spoluorganizátoři, se kterými si během akcí můžete vyzkoušet například různé grafické a tiskařské techniky.

Únor 2019 a první Madeo Dribbble meetup ve Zlíně:

  • dribbel meetup

Dribbble Playoff

Na webu je také možnou účastnit se virtuální Playoff, do které zapojíte vaši práci. Tuto hru je možné realizovat přímo i na meetupu a odnést si tak rovnou trofej za vítězství.

Chci zorganizovat Dribbble meetup

Hoď svou přihrávku sem: https://dribbble.com/meetups/new

Další zasazené 2021